De voordelen van een dagcrème

Wat zijn nou de voordelen van een dagcrème? Gebruik je eigenlijk wel een dag of nachtcrème? Misschien een goed idee om na het lezen van deze blog te starten met een dagcrème te smeren want het heeft alleen maar voordelen.

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging is een ding dat tegenwoordig hoog in het vaandel staat. Mensen die zich goed verzorging zien er vaak ook nog eens goed uit en dat is niet voor niets. Een goede dagcrème zorgt er ook nog eens voor dat je straalt en wees eerlijk, we willen toch allemaal een gezonde uitstraling?

Soorten dagcrème

Je kan het internet niet openen of je word platgegooid met reclames. Het ene product belooft nog meer dan het andere. We moeten eerlijk zijn; dit zijn pure reclame stunts. Ze weten je heel goed het gevoel te geven dat je wat mist als je hun merk niet koopt. Natuurlijk is het belangrijk om niet zomaar klakkeloos een goedkoop product te kopen maar lees je goed in, laat je goed informeren. Waar wij achter kwamen toen we voor deze blog op onderzoek uitgingen, is dat het kopen van een goede dagcrème best lastig is. Let vooral op dat je een natuurlijk product koopt. Zonder allerlei toegevoegde ingrediënten zoals parfum of andere allergenen.

Soorten huidtype

Afhankelijk van jouw huidtype smeer je dagcrème. Heb je een droge huid? Dan is 2 x per dag smeren een aanrader. Heb je een wat vettere huid dan is 1 x per dag voldoende. Net wat jij fijn vindt. Ook voor de oudere huidtype zijn er verschillende soorten dagcrème gebaseerd op de ouder wordende huid.

Dagcrème met zonbescherming

Mocht je een dagcrème gaan kopen, koop er dan een met een SPF. Dit houdt niet alleen je huid jong maar beschermt ook nog eens tegen de zon. Smeer in de zomer dan wel net zo vaak als dat je een zonnebrandcrème zou smeren.

©2024 Groot assortiment op XLcosmetica.nl | Privacy statement