Zo blijft je lipgloss beter zitten

Heb je er altijd last van dat nadat je make-up op hebt gedaan en je de lipgloss op doet hij na 10 minuten al weg is? Wist je dat er tips waren om je lipgloss er beter op te laten zitten? Wij zullen deze met je delen!

Gebruik een lipliner

Een lipliner kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. De meeste denken dat het gewoon de bedoeling is dat je lippenstift hierdoor mooier zit op je lippen. Dat is ook zeker een van de functies, maar het werkt dus ook goed als een basis voor de rest van je lippen. In plaats van dat je de lippen ermee omlijnd kleur je heel de lippen ermee in.

Kies dan wel voor een nude kleur mits je natuurlijk een kleur lipgloss gebruikt. Zo komt de lipgloss dan mooier uit. Je kunt dan met de lipliner ook je lippen vorm bepalen. Speel hier dus vooral mee.

Je lippen primen of poederen

Er zijn al een aantal trucjes naar buiten gekomen die mensen uitgeprobeerd hebben. Gelukkig zijn er ook een aantal met succes getest. Je hebt natuurlijk lipprimers die zouden speciaal zijn voor de lippen, maar je kunt ook gewoon een gezichtsprimer gebruiken. Let alleen wel op dat deze dan hydraterend zijn.

Een andere tip is dus om wat poeder op je lippen aan te brengen voordat je lipgloss op gaat doen. We hebben het dan niet op intense klonten poeder, maar je doet een beetje op je kwast en gaat zachtjes over je lippen heen. Laat dit even zitten en ga daarna met de lipgloss eroverheen. Doe het niet nadat je lipgloss erop hebt gedaan. Dit maakt het niet mooi doordat de glans weggaat en je dus stukjes poeder op je lip geplakt hebt. Daarbij wordt je kwast er ook niet mooier op.

©2024 Groot assortiment op XLcosmetica.nl | Privacy statement